Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Meer dan streetwear.

Wat begonnen is als een uit de hand gelopen hobby delen we nu met onze klanten. Bij streetLab voorzien we iedereen van de laatste en exclusiefste streetwear.

StreetLab is de one-stop shop voor streetwear, sneakers en collectors alsook voor mensen die een trendy sneaker willen dragen.

Welkom bij StreetLab.be, dé bestemming voor liefhebbers van sneakers en streetwear in het prachtige Knokke, België. Met trots hebben we onze deuren geopend om jou te voorzien van de nieuwste en meest exclusieve merken en collecties op het gebied van urban fashion.

Bij StreetLab.be geloven we in het creëren van een unieke winkelervaring voor elke klant. We hebben met zorg een uitgebreide selectie samengesteld van premium sneakers, trendy streetwear en accessoires die perfect aansluiten bij jouw stijl en persoonlijkheid. Van klassiekers tot limited editions, van opkomende merken tot bekende namen, we streven ernaar om een divers assortiment aan te bieden dat aan de verwachtingen van elke fashionista voldoet.

Onze passie voor sneakers en streetwear gaat verder dan alleen het leveren van producten. We willen een community creëren van gelijkgestemde individuen die hun liefde voor mode en zelfexpressie delen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit, het beantwoorden van je vragen en het delen van de laatste trends en stijltips.

Klaar voor jouw eerste bezoek aan Streetlab?

StreetLab is de place to be voor sneakerheads en verzamelaars die hun collectie willen uitbreiden. Ben jij op zoek naar de sneakers die je net niet te pakken kan krijgen? Bij StreetLab hebben we de sneaker vermoedelijk liggen.

Onze garanties, jouw sneakers

Bij StreetLab kan je rekenen op authentieke sneakers voor daily wear alsook voor exclusieve collecties.

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort