Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Nike Dunk Low Spray Paint Swoosh

Een van de nieuwste toevoegingen aan Nike’s lijn van iconische sneakers, met een unieke colorway en een opvallend spray paint effect op de swoosh.

Over dit product

De schoen heeft een kleurenschema van wit, zwart en universiteitsrood, met een bovenwerk van leer en synthetisch materiaal. Het meest opvallende designelement is het spray paint effect op de swoosh, wat de schoen een aparte look geeft. Deze schoen kan worden vergeleken met eerdere Nike Dunk releases, zoals de “Syracuse” en “Kentucky” colorways, die ook gewaagde kleurenschema’s en unieke ontwerpen hebben. Maar het spray paint effect op de swoosh maakt de Nike Dunk Low Spray Paint Swoosh echt uniek.

De schoen heeft een verstevigde kraag en tong voor extra ondersteuning en demping. De schoenmaat klopt met de maat, maar het is aan te raden om de schoen voor aankoop te passen voor een optimale pasvorm. Qua comfort is de Nike Dunk Low Spray Paint Swoosh te vergelijken met andere Nike Dunk modellen, zoals de Nike Dunk Low “Plum” en “Ceramic”, die ook een comfortabele pasvorm hebben.
De schoen kan gecombineerd worden met casual outfits, zoals jeans en een t-shirt, of gekleed worden met een blazer en pantalon voor een meer formele look.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort