Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Nike Dunk Low Pink Foam Dark Beetroot

Een van Nike’s meest iconische ontwerpen die favoriet is bij basketballers, skaters en sneakerliefhebbers, met een kleurencombinatie die zowel uniek als gedurfd is.

Over dit product

De schoen heeft een bovenwerk van Pink Foam leer met overlays van Dark Beetroot en een geperforeerde toebox, die zorgt voor ademend vermogen tijdens fysieke activiteiten. Aan de zijkanten van de schoen vind je het iconische Nike Swoosh logo in het wit, wat een vleugje contrast toevoegt aan het algehele ontwerp.

De Nike Dunk Low werd oorspronkelijk uitgebracht in 1985 als basketbalschoen. Hij was geïnspireerd op het ontwerp van de Air Jordan 1, met een soortgelijk high-top silhouet en colorblocking. Begin jaren 2000 werd de Nike Dunk Low echter al snel populair in de skateboardgemeenschap, dankzij de duurzame constructie en het stijlvolle ontwerp.

De schoen is goed te combineren met casual outfits zoals jeans, shorts en jurken, waardoor het een goede keuze is voor dagelijks gebruik. De doelgroep voor deze schoen bestaat uit sneakerliefhebbers, fans van streetwear mode en mensen die de geschiedenis en het ontwerp van de Nike Dunk Low waarderen. Hij is ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een unisex schoen is die gedragen kan worden door iedereen die de unieke stijl waardeert.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort