Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Nike Dunk Low Harvest Moon

Deze schoen is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar heeft ook een culturele betekenis en een rijke geschiedenis. Hij maakte deel uit van Nike’s “Be True to Your School” campagne in de jaren ’80 en werd oorspronkelijk ontworpen voor het basketbalteam van de University of Iowa.

Over dit product

Hij heeft een aardse kleurstelling met bruin-, oranje- en geeltinten die doen denken aan het herfstoogstseizoen. De materialen die zijn gebruikt voor de constructie van deze sneaker zijn suède en leer, wat zorgt voor een eersteklas look en feel. De iconische Nike Swoosh in het wit op de zijkanten van de schoen steekt af tegen de aardetinten, waardoor het een opvallend ontwerp is.

De Nike Dunk Low Harvest Moon heeft een low-top silhouet, wat hem een klassieke stijl geeft. De gewatteerde kraag en tong bieden extra comfort en ondersteuning, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. De ademende perforaties op de toebox zorgen voor ventilatie, zodat je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Het heeft een rijke geschiedenis en culturele betekenis. Het is geïnspireerd op het herfstoogstseizoen en het traditionele Chinese festival. Het was ook onderdeel van Nike’s “Be True to Your School” campagne in de jaren 1980, die als doel had om de school spirit te promoten door middel van aangepaste sneakers voor college basketbal teams. De Nike Dunk Low Harvest Moon werd ontworpen voor het basketbalteam van de University of Iowa en werd al snel populair vanwege het unieke ontwerp en de culturele verwijzingen.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort