Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Nike Dunk Low Grey Fog

Een schoen die zowel stijl als inhoud biedt, met een uniek kleurenschema in grijze mist, een goed ontworpen constructie en een comfortabele pasvorm voor zowel casual kleding als lichte atletische activiteiten.

Over dit product

Deze schoen heeft een grijs mist kleurenschema en iconische ontwerpkenmerken die resulteren in een unieke en subtiele mix van grijstinten die een verfijnde look creëren. De schoen is gemaakt van een combinatie van leer en synthetische materialen, die zorgen voor duurzaamheid en ademend vermogen. Het swoosh-logo op de zijkant van de schoen is een klassiek ontwerpelement dat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van de schoen. Daarnaast is het vetersysteem goed ontworpen en zorgt het voor een stevige pasvorm.

De maat van de schoen klopt met de maat en de pasvorm is niet te strak en niet te los. De demping en ondersteuning die de schoen biedt zijn voldoende voor zowel casual wear als lichte atletische activiteiten. De schoen presteert goed op de baan en biedt voldoende ondersteuning voor lichte atletische activiteiten.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort