Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Nike Dunk Low Brooklyn Nets NBA 75th Anniversary

Een langverwachte schoen release met een uniek ontwerp en kleurenschema dat een eerbetoon is aan het Brooklyn Nets NBA team en de 75e verjaardag van de competitie.

Over dit product

Deze schoen heeft een strak zwart-wit kleurenschema met gouden accenten. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van leer en mesh materialen, die zorgen voor duurzaamheid en ademend vermogen. De schoen heeft ook een verstevigde tong en kraag voor extra comfort en ondersteuning. Op de hiel en de tong staat het Brooklyn Nets logo en op de binnenzool het 75e verjaardagslogo van de NBA.

Het Brooklyn Nets NBA team heeft een rijke geschiedenis. Het werd in 1967 opgericht als de New Jersey Americans. Het team is sindsdien verhuisd naar Brooklyn en is uitgegroeid tot een vaste waarde in de NBA. De viering van de 75e verjaardag van de NBA is een belangrijke gebeurtenis die de lange levensduur en het succes van de league markeert. De Nike Dunk Low Brooklyn Nets NBA 75th Anniversary is een eerbetoon aan zowel de Brooklyn Nets als de 75e verjaardag van de NBA door middel van de ontwerpelementen. Het kleurenschema en de logo’s van de schoen zijn een knipoog naar de Brooklyn Nets, terwijl het NBA 75th Anniversary logo op de binnenzool dient als herinnering aan de mijlpaal van de league.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort