Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Jordan 11 Retro Cool Grey

Een klassieke sneaker die populair is gebleven sinds de release in 2001, retro uitgebracht in 2010 vanwege de grote vraag.

Over dit product

De schoen heeft een overheersende cool grey kleurstelling met accenten van wit en zwart. Het lakleren materiaal op het bovenwerk zorgt voor een glanzende afwerking, terwijl de witte tussenzool en buitenzool zorgen voor contrast en balans in het ontwerp van de schoen. Bovendien onderscheidt het unieke silhouet van de schoen zich van andere sneakers op de markt. Het slanke en gestroomlijnde ontwerp maakt het een veelzijdige schoen die bij verschillende outfits kan worden gedragen.

De dempende tussenzool en inlegzool bieden voldoende ondersteuning voor de voeten, waardoor je de schoen gemakkelijk langere tijd kunt dragen. Het ademende meshmateriaal op de tong en het bovenwerk reguleert ook de temperatuur van de voeten, zodat je voeten koel en droog blijven tijdens het dragen. Daarnaast zorgt de nauwsluitende en ondersteunende pasvorm van de schoen ervoor dat het een comfortabele schoen is voor verschillende typen voeten.

De historische betekenis ligt in de associatie met Michael Jordan, die de Jordan 11 droeg tijdens de NBA Playoffs van 1996, waar hij de Chicago Bulls naar hun vierde kampioenschap leidde.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort