Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Jordan 1 Mid SE Ice Blue

Een schoen die zowel mode als functie biedt, met een indrukwekkend uiterlijk, prestaties en stijl, die zich onderscheidt van andere Jordan modellen door zijn unieke kleurenschema.

Over dit product

Deze schoen heeft een unieke pastelblauwe kleurstelling met witte accenten waardoor hij zich onderscheidt van andere Jordan modellen. Het uiterlijk en ontwerp van de Jordan 1 Mid SE Ice Blue is een van de meest opvallende kenmerken, met zijn unieke kleurencombinatie, swoosh logo en Air Jordan vleugels logo. De schoen heeft ook perforaties op de toebox voor ademend vermogen.

De Jordan 1 Mid SE Ice Blue biedt indrukwekkende prestaties en comfort. De schoen is uitgerust met een Air-Sole unit in de hiel, die zorgt voor demping en schokabsorptie voor de drager. De rubberen buitenzool heeft een draaipunt voor tractie en duurzaamheid, waardoor hij geschikt is voor zowel sportief als casual gebruik. De perforaties op de toebox zorgen ook voor ademend vermogen, zodat de voeten van de drager koel en comfortabel blijven.

De schoen biedt zowel stijl als veelzijdigheid en de pastelblauwe kleur past bij verschillende outfits en stijlen, waardoor hij een geweldige aanvulling is op elke garderobe, omdat hij zowel voor casual als sportieve gelegenheden kan worden gedragen.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort