Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Concept x Nike Dunk SB Low Orange Lobster

Een limited-edition release van een samenwerking tussen de in Boston gevestigde sneakerboetiek Concepts en Nike, met een kreeftenthema dat de New England-cultuur van Boston weerspiegelt, waar Concepts is gevestigd.

Over dit product

De kleuren oranje, rood en roze doen denken aan de kleur van een kreeft. De sneaker heeft ook een kreeftenontwerp in reliëf op de hiel en de binnenzool, wat bijdraagt aan het algemene thema. De materialen die zijn gebruikt voor de constructie van de sneaker, zoals suède en leer, maken hem duurzaam en comfortabel om te dragen.

De Concept x Nike Dunk SB Low Orange Lobster is een Limited Edition release, met slechts 202 paar wereldwijd beschikbaar. De zeldzaamheid en uniciteit van de sneaker hebben het een waardevol item op de sneakermarkt gemaakt, waarbij sommige paren voor duizenden dollars worden verkocht.

De sneaker weerspiegelt de trend van samenwerkingen tussen sneakermerken en boetieks, evenals de invloed van regionale cultuur en esthetiek op sneakerontwerp. De Concept x Nike Dunk SB Low Orange Lobster is niet zomaar een sneaker, maar een cultureel artefact dat de kruising van mode, kunst en cultuur vertegenwoordigt.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort