Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Air Jordan 4 Retro White Midnight Navy

Deze schoen is een klassiek voorbeeld van de kenmerkende stijl van het merk Joran, met een strak ontwerp, eersteklas materialen en uitzonderlijk comfort.

Over dit product

De Air Jordan 4 Retro White Midnight Navy heeft een bovenwerk van overwegend wit leer met accenten in marineblauw op de panelen van gaas, de plastic vleugeloogjes en de buitenzool. Het ontwerp van de schoen wordt gekenmerkt door de strakke lijnen en subtiele details, zoals het Jumpman logo op de tong en hiel. Het klassieke Air Jordan silhouet is ook duidelijk terug te zien in de vorm van de schoen, met het hoge profiel en de zichtbare Air-Sole unit in de hiel. De mesh panelen op het bovenwerk van de schoen zorgen voor ademend vermogen, terwijl de plastic oogjes extra ondersteuning en duurzaamheid bieden.
In de loop der jaren is de Air Jordan 4 opnieuw uitgebracht in verschillende kleurstellingen en speciale edities, waaronder samenwerkingen met andere merken en ontwerpers. De Air Jordan lijn heeft een grote invloed gehad op de sneaker cultuur en mode, en de Air Jordan 4 Retro White Midnight Navy is een goed voorbeeld van deze invloed.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort