Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Air Jordan 4 Retro Where The Wild Things Are

Deze schoen is een unieke kijk op het klassieke Air Jordan 4 Retro model, met een “fur of the wild” kleurenschema en patroon geïnspireerd op het gelijknamige kinderboek.

Over dit product

De Air Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are is een schoen die onmiddellijk herkenbaar is door zijn unieke kleurenschema en patroon. De schoen heeft een combinatie van bruine, zwarte en oranje kleuren, met een patroon dat doet denken aan de vacht van de wilde wezens uit het boek. De schoen is gemaakt van een combinatie van leer en mesh materialen, die zorgen voor duurzaamheid en ademend vermogen. Het leren bovenwerk van de schoen wordt geaccentueerd door mesh panelen, die zorgen voor ventilatie en bijdragen aan de algehele esthetiek van de schoen. Daarnaast heeft deze schoen een aantal speciale ontwerpelementen, zoals de rubberen buitenzool en de vetersluiting, die zorgen voor extra ondersteuning en stabiliteit.


De Air Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are is een schoen die is geïnspireerd op het klassieke kinderboek met dezelfde naam. Het boek, geschreven en geïllustreerd door Maurice Sendak, vertelt het verhaal van een jonge jongen genaamd Max die reist naar een magisch land vol wilde wezens. De schoen maakt deel uit van het grotere merk Air Jordan, dat door Nike werd gecreëerd in samenwerking met basketballegende Michael Jordan.


Deze schoen kan op verschillende manieren worden gedragen, van het aankleden met een pantalon tot het combineren met een spijkerbroek voor een meer casual look.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort