Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Air Jordan 3 Retro Fragment

Een schoen die het resultaat is van een samenwerking tussen Jordan Brand en Fragment Design oprichter Hiroshi Fujiwara, stijlvol en modern, en uitgebracht als een gewilde limited edition collectie.

Over dit product

Deze schoen heeft een unieke mix van klassieke Jordan ontwerpelementen en moderne updates. Hij heeft een zwart en wit lederen bovenwerk met blauwe accenten, waardoor hij er strak en geraffineerd uitziet. Een van de meest opvallende design kenmerken van deze schoen is de Fragment Design bliksemschicht logo op de hiel, die een vleugje scherpte toevoegt aan het totale ontwerp. De schoen heeft ook het iconische Jumpman logo op de tong en zool, evenals de Air-Sole unit in de hiel voor extra demping en comfort.


De Air Jordan 3 Retro Fragment werd in 2014 uitgebracht als onderdeel van een limited edition collectie. Deze samenwerking tussen Jordan Brand en Fragment Design oprichter Hiroshi Fujiwara werd zeer verwacht en was snel uitverkocht bij de release, en werd een zeer gewild item onder sneaker verzamelaars sindsdien. De samenwerking tussen Jordan Brand en Fragment Design is zeer succesvol en de twee merken blijven samenwerken aan verschillende limited edition collecties.


De Air Jordan 3 Retro Fragment is een veelzijdige schoen die kan worden gedragen met een verscheidenheid aan outfits. Het zwarte en witte kleurenschema met blauwe accenten maakt het gemakkelijk om te koppelen met verschillende stijlen en kleuren, of je nu gaat voor een casual of meer geklede look. De schoen is ook geschikt voor zowel sportieve activiteiten als dagelijks gebruik, dankzij de comfortabele pasvorm en ruime ondersteuning en demping.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort