Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Air Jordan 1 Retro High OG True Blue

Een klassieke sneaker die al een fanfavoriet is sinds de release in 2001, oorspronkelijk ontworpen voor basketballegende Michael Jordan en de eerste basketbalschoen met de Nike Air technologie.

Over dit product

De Air Jordan 1 Retro High OG True Blue heeft een klassiek high-top silhouet met een bovenwerk van wit leer dat duurzaamheid en ondersteuning biedt. De blauwe accenten op de Nike Swoosh, enkelkraag en buitenzool geven de schoen extra kleur, terwijl de rode accenten op het Nike Air logo, de tong en de binnenzool voor een stoer contrast zorgen. Deze ontwerpkenmerken maken de Air Jordan 1 Retro High OG True Blue een stijlvolle en iconische sneaker die over de hele wereld herkenbaar is.

De Air Jordan 1 Retro High OG True Blue is gemaakt van eersteklas leer dat duurzaamheid en comfort biedt. De voering van textiel en de foam demping geven de schoen extra comfort, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. De rubberen buitenzool biedt uitstekende tractie en duurzaamheid, waardoor de schoen perfect is voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

De Air Jordan 1 kwam voor het eerst uit in 1985 en werd ontworpen voor basketballegende Michael Jordan. De schoen was destijds baanbrekend, omdat het de eerste basketbalschoen was met de Nike Air technologie. De True Blue kleurstelling werd voor het eerst uitgebracht in 2001 en is sindsdien een begeerde sneaker geworden onder verzamelaars en fans. De Air Jordan 1 Retro High OG True Blue is een eerbetoon aan het originele ontwerp met moderne materialen en constructietechnieken.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort