Lippenslaan 198, 8300 Knokke

Nike

Air Jordan 1 Mid SE Canvas

Een iconische schoen die al meer dan drie decennia meegaat en verschillende versies heeft ondergaan, waaronder deze mid-top versie met een canvas bovenwerk.

Over dit product

De Air Jordan 1 Mid SE Canvas is ontworpen met duurzaamheid en ademend vermogen in gedachten. Het bovenmateriaal van canvas is stevig en bestand tegen slijtage, waardoor het een geweldige keuze is voor sportprestaties. Daarnaast biedt het mid-top ontwerp met gewatteerde kraag en tong comfort en ondersteuning voor de enkel. Het iconische Air Jordan logo op de enkel maakt de schoen nog aantrekkelijker en staat symbool voor de nalatenschap van het merk.

De Air Jordan 1 Mid SE Canvas is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, van klassiek zwart en wit tot gedurfd rood, blauw en groen. Sommige kleurstellingen hebben contrasterende accenten op de Swoosh, veters en buitenzool, wat de schoen visueel interessanter maakt. Daarnaast zijn er ook limited edition samenwerkingen met kunstenaars, ontwerpers en winkeliers uitgebracht, die de creativiteit van de Air Jordan 1 Mid SE Canvas laten zien.

Het canvas materiaal biedt flexibiliteit en ondersteuning voor beweging, terwijl de rubberen buitenzool grip en stabiliteit biedt, waardoor hij geschikt is voor atletische prestaties. De Air Jordan 1 Mid SE Canvas biedt een perfecte balans tussen prestaties en stijl.

Gerelateerde sneakers

WE'RE MOVING

LIPPENSLAAN 198

Streetlab verhuist van Lippenslaan 247 naar Lippenslaan 198. 

De officiële opening volgt binnenkort